Uw tuin ontwerpen

Een tuin waar men een heel jaar rond van kunt genieten, dat wilt toch iedereen. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen voor u een tuinontwerp maken zodat u het hele jaar van de tuin kunt genieten.

Voordat het tekenen begint komen wij eerst langs voor een vrijblijvend gesprek over wat uw wensen zijn, hierbij kunnen wij u adviseren of tips geven. Tevens bekijken we de huidige situatie van de tuin, nemen de maten op en maken foto’s zodat we tijdens de ontwerpfase altijd het beeld van de tuin bij de hand hebben.

Na het gesprek worden de eerste schets ontwerp gemaakt. Hierdoor kunt u rustig kijken of het ontwerp overeenkomt met uw wensen. Zo nodig wordt het ontwerp nog aangepast aan uw wensen en ideeën.

Zodra het definitieve tuinontwerp is klaar is, wordt er een overzichtelijke vrijblijvende offerte gemaakt met daarin een lijst van materialen en specificaties. Denk hierbij aan; arbeidsuren, benodigde machines, beplanting, bestratingsmaterialen, verlichting, beregening, betimmering e.d.

Hierna kunt u kiezen of wij de aanleg mogen uitvoeren of dat u het in eigen beheer wilt doen. Ook als u ervoor kiest om het zelf te doen kunnen we alle beplanting en materialen leveren zodat u zeker weet dat u kwalitatieve producten heeft tegen een goede prijs.